Politerno > Україна і світ > Положинський розповів про те, хто хоче бачити його мером Луцька

Положинський розповів про те, хто хоче бачити його мером Луцька

  • 21 Серпня, 2020
  • 690 Переглядів
  • 0

Музиканту і екс-лідеру гурту “Тартак” Олександру Положинському надходять пропозиції балотуватися в мери міста Луцьк, звідки він родом. Однак музикант заявляє, що хоче займатися творчістю.

“Є активна група людей в Луцьку, яка протистоїть домінуванню в місті і області Ігоря Палиці. Це об’єднання місцевого активу, можливо, представництво різних партій. Для них не стоїть завдання висунути Положинського кандидатом в мери або зробити мене мером, вони шукають кандидатуру, найбільш конкурентну тому, хто може місту тільки нашкодити. Тому що дуже важко боротися з фінансовою та медійною підтримкою, яку отримують ставленики різних кланів. Я не хочу бути мером Луцька, але хочу, щоб його домінування на Волині було зменшено”, – розповів Положинський в інтерв’ю Громадське.

Положинський впевнений, що за наявності потужної команди головою міста дійсно може стати будь-який досить авторитетний, розумний і порядний чоловік. Щоб просто делегувати повноваження в різних компетенціях своїй команді. Однак ідею стати місцевим депутатом або Верховної Ради відкидає.

“Я розумію, що багато користі можу приносити на своєму місці – автора і виконавця власних пісень і громадського активіста. Можу змінити амплуа, якщо побачу в цьому необхідність, можливість і сенс”, – говорить Положинський.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE