Politerno > Україна і світ > Президент на розігріві у “слуг”

Президент на розігріві у “слуг”

  • 22 Серпня, 2020
  • 847 Переглядів
  • 0

Президент Зеленський почав передвиборче турне на підтримку «Слуги народу» на місцевих виборах. Причому, ще безцеремонніше, ніж навіть Петро Порошенко: замість державної або, у гіршому випадку, президентської символіки ВОЗа супроводжує символіка «Слуг».

Але я чесно не розумію, а навіщо? Ні, зрозуміло, що довірливому Зеленському вдули у вуха фуфло, ніби треба набирати на місцевих виборах якомога більше, а інакше країна втратить керованість. Ну, припустимо, що при безпосередній залученості ВОЗа «Слуги» наберуть на пару відсотків більше, і що? На місцях стануть ретельніше виконувати закони і рішення Києва, знизяться корупція і безглуздість?

Та ні в якому разі! Колишні люди будуть діяти як і раніше.

Новообрані «Слуги» стануть поважніше ставитися до Володимира Зеленського, який на собі затягне їх у владу? Та місцевим функціонерам плювати на Зеленського! Вони домовилися з керівництвом партії «Слуга народу» або офісу президента, хто впливає на вибори. А далі почнеться знайома схемотехніка.

Новообрані «Слуги» оглянуть, розберуться і запропонують тим з оточення Зеленського, хто їх включив в список, якусь тему, що вимагає бюджетного фінансування – побудувати щось, закупити або зробити – головне, щоб ВОЗ міг перерізати стрічку, нехай і символічну.

Київські люди вибивають фінансування, місцеві освоюють з неабияким відкатом, яким діляться з кураторами.

А Володимир Зеленський, зрозуміло, буде ні при чому. Хоча цю публіку, яка раніше крутилася біля Петра Порошенка, а ще раніше біля Віктора Януковича, в черговий раз у владу веде саме він.

Олександр Кочетков



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE