Politerno > Україна і світ > Офіційна церемонія до Дня Незалежності завершилася попурі пісень українською та російською: Сердючка співала на даху вагона. ФОТОрепортаж

Офіційна церемонія до Дня Незалежності завершилася попурі пісень українською та російською: Сердючка співала на даху вагона. ФОТОрепортаж

  • 24 Серпня, 2020
  • 1401 Переглядів
  • 0

Офіційна урочиста церемонія з нагоди 29-ї річниці Незалежності України на Софійській площі в Києві завершилася попурі з українських пісень різних років українською, російською та кримськотатарською мовами у виконанні популярних артистів.

Музична частина святкування розпочалася після промови президента Володимира Зеленського та церемонії нагородження державними нагородами.

Виступ почали “Мелодією” Скорика, потім співали Монатік, Потап, Тарас Тополя, Джамала, Ніна Матвієнко, Ірина Білик, Оля Полякова, Павло Зібров, Наталія Могилевська, Руслана, Олег Винник, Тіна Кароль, Олександр Пономарьов та інші знаменитості. Вєрку Сердючку завезли на площу на даху вагона на колесах.

Пісні, які були популярні в незалежній Україні, звучали переважно українською та російською мовами, також виконали куплет пісні Джамали кримськотатарською мовою.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE