Politerno > Україна і світ > Під Офісом генпрокурора поставили намети і вимагають звільнити підозрюваного у вбивстві Шеремета

Під Офісом генпрокурора поставили намети і вимагають звільнити підозрюваного у вбивстві Шеремета

  • 24 Серпня, 2020
  • 944 Переглядів
  • 0

Біля Офісу генерального прокурора в Києві активісти вимагають звільнення всіх підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. 

Про це повідомляє Нацполіція, а також ініціатива Free Riff в Facebook.

Учасники акції зазначили, що знаходяться під ОГП на вулиці Різницькій і збираються залишитися там на ніч. Правоохоронці нарахували близько 50 учасників мітингу.

“В даний час велика частина учасників акції покинула місце проведення масового заходу. Однак, навпроти входу в будівлю ОГП, через дорогу, протестуючі встановили три імітаційні намети, біля яких, на даний час, знаходяться 25 осіб різної вікової групи і, попередньо, вони мають намір залишитися на місці до ранку 25 серпня “, – повідомили в поліції

Завтра, 25 серпня, в Шевченківському суді Києва о 13:00 має відбутися засідання, на якому суддя буде вирішувати долю Андрія Антоненка.

Радикали сподіваються, що “Ріффмастера” відпустять з-під варти, і саме цим аргументують продовження акції до вівторка.

Нагадаємо, музикант Олександр Положинський відмовився від ордена “За заслуги”, яким його нагородив Володимир Зеленський та дорікнув президенту тим, що такі нагороди мають замість нього отримати фігурантами справи про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко “Ріффмастер”, лікарка Юлія Кузьменко та медсестра Яна Дугарь.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE