Politerno > Україна і світ > Положинський відмовився від ордена і дорікнув Зеленському за справу Шеремета

Положинський відмовився від ордена і дорікнув Зеленському за справу Шеремета

  • 24 Серпня, 2020
  • 813 Переглядів
  • 0

Музикант Олександр Положинський відмовився від ордена “За заслуги”, яким його нагородив Володимир Зеленський та дорікнув президенту тим, що такі нагороди мають замість нього отримати фігурантами справи про вбивство журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко “Ріффмастер”, лікарка Юлія Кузьменко та медсестра Яна Дугарь.

Про це йдеться в офіційному зверненні Положинського до президента, яке він виклав у Facebook.   

“Я дізнався, що ви нагородили мене орденом “За заслуги” третього ступеня… Сьогодні, коли ми йшли в колоні, ми також згадували про людей, яких безпідставно, принаймні, жодного разу ще не було наведено дійсно вагомого доказу якоїсь їх провини, звинувачують у вбивстві – у тяжкому злочині.

Це мій друг і колега – музикант Андрій Ріффмастер Антоненко, це доктор Юлія Кузьменко, це військовий медик Яна Дугарь. Ось ці люди дійсно заслуговують на нагороди, хоча б тому, що вже більш як півроку вони потерпають від беззаконня. І, в тому числі, ваше ім’я замішане у цій справі, тому що за вашої участі було проведено брифінг, де людей безпідставно було названо вбивцями – без суду, без слідства, без доказів”, – зазначив музикант.

Положинський сказав, що в нього вже є нагороди, яких йому цілком достатньо – це його концерти, його публіка та подяка шанувальників.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE