Politerno > Україна і світ > “Україна має певний час бути максимально нейтральною”: Арахамія і Разумков про офіційну заяву щодо Білорусі

“Україна має певний час бути максимально нейтральною”: Арахамія і Разумков про офіційну заяву щодо Білорусі

  • 25 Серпня, 2020
  • 572 Переглядів
  • 0

Верховна Рада розгляне постанови щодо президентських виборів у Білорусі за підсумками погоджувальної ради, на якій депутати мають погодити формулювання.

Про це під час брифінгу заявили спікер ВР Дмитро Разумков та глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія в коментарі “Інтерфакс-Україна”.  

“Є процедури. Постанови мають пройти комітет, вони повинні бути підготовленні. Я думаю, що це буде для депутатів Верховної Ради доволі дискусійне питання у формулюваннях, які є у тих, чи інших пропозиціях, тому це буде обговорюватися на погоджувальній раді. А вже, виходячи з цього, будемо приймати рішення: включати не включати, розглядати, коли і в якому режимі це може відбутися… Я вважаю, що для нас це близька республіка, близький народ. Нам дуже важливо, щоб вона зберегла свою незалежність і була європейською державою, яка буде розвиватися разом з нами, а не з’явилась ще одна точка напруги, або навіть війни, не дай боже, на кордонах нашої держави”, – зазначив Разумков.

Глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що Україна має певний час бути максимально нейтральною, щоб не підвищити ризики військової загрози.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE