Politerno > Україна і світ > Порошенко приватизував націонал-демократичний сектор – чи досидить Зеленський до кінця каденції

Порошенко приватизував націонал-демократичний сектор – чи досидить Зеленський до кінця каденції

  • 25 Серпня, 2020
  • 863 Переглядів
  • 0

Щороку святкування Дня Незалежності перетворюється в сумну констатацію втрачених надій і втрачених перспектив України.

«Українського чуда» не відбулося, а спроби країни рвонути вперед у 2000, 2004, 2014 роках виявилися фальстартами і тільки погіршили наше становище.

Але українське суспільство поступово змінюється на краще, особливо молодь. «Мерехтлива» українська ідентичність живе тільки в новому поколінні молоді і ветеранах війни. Але і цього вже не мало.

Непомітно все змінюється, крім української влади, яка майстерно освоїла трюки з «переодяганням у повітрі» і накопичила величезний досвід маніпулювання країною. Уже багато років таку Україну не шкодує ні Захід, ні Росія.

У 2020 році офіційне святкування Дня Незалежності в Києві – естетики більше, ніж політики, а моралі ще менше. Ну, не любить президент України Зеленський, ні політики, ні реформ – це важка і невдячна робота. Зате йому добре вдаються масові шоу і хеппенінги. Поки йому нема чим похвалитися – залишається тільки мріяти.

Цим вміло скористався колишній президент-олігарх Порошенко, який вже приватизував націонал-демократичний сектор української політики, а тепер підбирається до Руху ветеранів. Якщо так далі піде, то до кінця року Порошенко політично стане сильнішим за Зеленського.

Більш того, якщо Порошенко знайде спільну мову з Медведчуком і Аваковим, то у Зеленського залишиться мало шансів спокійно досидіти до кінця каденції, а в Україні знову з’явиться своя «Директорія».

Віктор Небоженко



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE