Politerno > Україна і світ > СБУ не знайшла збитків від “Роттердам+”, бо Зеленський і Шмигаль підписали схожу формулу, – Кучеренко

СБУ не знайшла збитків від “Роттердам+”, бо Зеленський і Шмигаль підписали схожу формулу, – Кучеренко

  • 21 Серпня, 2020
  • 984 Переглядів
  • 0

Експертиза СБУ у справі “Роттердам+” не встановила завданої шкоди державі, так як президент Володими Зеленський і прем’єр-міністр Денис Шмигаль своїми руками підписують у Меморандумі з МВФ схожу за змістом формулу «Амстердам+».

Про це на своїй сторінці у Facebook написав кандидат на посаду міського голови Києва від ВО “Батьківщина” Олексій Кучеренко.

“Дивуюсь – чому рішення Служби безпеки України у справі «Роттердам+» взагалі викликало у когось подив?! А чого ви хотіли від СБУ, коли сам президент Зеленський і прем’єр Шмигаль своїми руками підписують в Меморандумі з МВФ формулу «Амстердам+», за якою українці купувати український газ за ціною Амстердаму плюс доставка?

Якої принципової позиції ви хотіли від СБУ або будь якої експертної установи в Україні? Якщо влада схвалює такий же самий підхід щодо природного газу то і по вугілля питань не буде. Від якого державного службовця в цій країні ви хотіли почути, що це злочин, якщо Коболєв – головний ідеолог формули щодо газу прикрився МВФ.

Ще раз повторюю – що «Роттердам», що «Амстердам» – немає ніякої різниці. Це божевілля – робити одне і те ж, і кожен раз чекати іншого результату”, – зазначив народний депутат.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE