Politerno > Україна і світ > Підтримка Зеленського впала нижче 30%, – опитування “Рейтингу”

Підтримка Зеленського впала нижче 30%, – опитування “Рейтингу”

  • 16 Вересня, 2020
  • 950 Переглядів
  • 0

Якщо б вибори президента України відбулися найближчим часом, то Володимира Зеленського підтримали б 29% громадян серед тих, хто братиме участь і визначився з вибором.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це свідчать дані опитування соцгрупи “Рейтинг”.

Так, в президентському рейтингу лідером є В.Зеленський, якого готові підтримати на виборах 29% тих, хто визначився і має намір брати участь у голосуванні. За Ю.Бойка могли б проголосувати 15,5% таких опитаних, П.Порошенка – 14%, Ю.Тимошенко – 9,3%, І.Смешка – 6,4%, О.Ляшка, С.Притулу, та В.Гройсмана – по 3,6%. Рейтинг інших кандидатів – нижче 3%. Тих, хто не визначився, – близько 14%.

Зазначимо, що ще в кінці липня за чинного главу держави Зеленського проголосували б 30,2% серед тих, хто має намір голосувати і визначився з вибором.

Опитування Соціологічної групи Рейтинг був проведений 3-6 вересня 2020 р ньому брало участь населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,2%. Терміни проведення: 3-6 вересня 2020 р.

Нагадаємо, роботою президента України Володимира Зеленського не задоволені 57% українців, при цьому не довіряють президенту 53% респондентів.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE