Politerno > Україна і світ > Лерос каже, що Тищенко з Комарницьким готують на нього напад – нардеп у відповідь: “Він зрадив президента”

Лерос каже, що Тищенко з Комарницьким готують на нього напад – нардеп у відповідь: “Він зрадив президента”

  • 30 Вересня, 2020
  • 652 Переглядів
  • 0

На засіданні Верховної Ради 30 вересня нардеп Гео Лерос заявив, що нардеп “Слуги народу” Микола Тищенко та Денис Комарницький, якого Лерос вважає “смотрящим” у Києві, готують на нього напад.

Також Лерос розповів, що має 6-годинний запис розмов Комарницького і Тищенка, де вони обговорюють “як Зеленський їх кришує”.

Свій виступ нардеп просив сприймати як офіційну заяву про злочин Комарницького, Тищенка та глави офісу президента Андрія Єрмака.

“Днями чесний офіцер СБУ передав мені майже 6 годин записів розмови пана Дениса Комарницького “смотрящего” за Києвом та пана Миколи Тищенка. У цій розмові вони відверто розповідають про те як Зеленський їх кришує, про те як кум Єрмака допомагає йому, а також вони обговорюють як здійснити напад на мене та ще одного народного депутата. Я прошу національну поліцію України сприймати мій виступ як офіційну заяву про злочин пана Комарницького, пана Тищенка та його кума Андрія Єрмака”. – заявив Лерос.

Він запевнив, що з 1 жовтня почне публікувати записи, які йому передали нібито в СБУ.

Нардеп “СН” Олександр Качура у відповідь сказав, що Зеленський і Єрмак, дійсно, помилилися, коли включили Лероса до партійного списку. Він порадив Леросу звертатися напряму до правоохоронців і не працювати на політичних опонентів. 

У свою чергу народний депутат “Слуги народу” Микола Тищенко стверджує, що звинувачення нардепа Гео Лероса повна нісенітниця і Лерос “зрадив” президента Володимира Зеленського.

Про це повідомила пресслужба нардепа у коментарі “Українській правді”.

“Гео Лерос – це головний зрадник України. Його заяви є повною нісенітницею. Якщо є докази, то нехай йде з ними в спеціалізовані органи. А так це просто політичний піар ображеної людини. Він зрадив президента. А зараз намагається дискредитувати його команду. Негідно і низько. Хоча нічого іншого від нього і не варто очікувати”. – заявили у Тищенка.

Нагадаємо, Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, просить Український інститут інтелектуальної власності повідомити, чи реєстрував нардеп Гео Лерос авторське право на щось, і якщо так – надати копії документів, які він подавав.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE