Politerno > Україна і світ > “Батьківщина”, на відміну від “Євросолідарності” та ОПЗЖ, отримала підтримку українців рівномірно по всій країні

“Батьківщина”, на відміну від “Євросолідарності” та ОПЗЖ, отримала підтримку українців рівномірно по всій країні

  • 31 Жовтня, 2020
  • 2805 Переглядів
  • 0

На тлі прогнозованої катастрофічної поразки на виборах провладної віртуальної партії «Слуга народу», партія «Батьківщина» знову продемонструвала, як і двадцять років поспіль, стабільну підтримку з боку мільйонів виборців. Що підтверджує довіру українців до лідера опозиції Юлії Тимошенко та її незмінного курсу щодо захисту інтересів простих людей і країни.

Про це пише на своїй сторінці у Фейсбуці політолог Дмитро Корнійчук.

 

Сотні депутатів і голів ОТГ по всій країні. Фракції майже у всіх обласних радах. Цей результат Тимошенко та «Батьківщина» є абсолютно закономірним. І підтверджує: українці в черговий раз повірили такому професіоналу, як Тимошенко, і дали їй можливість через сильне представництво на місцях змусити Зеленського припинити знищення України.

До речі, варто відзначити, що «Батьківщина», на відміну від «Євросолідарності» і ОПЗЖ, отримала представництво рівномірно по всій країні. А не на Заході чи Південному Сході. Що вказує на важливий факт: Тимошенко і її ідеї є об’єднуючим фактором для України в цілому. І це дійсно так. Тільки Тимошенко, без розколюючих суспільство гасел, останні півтора року бореться проти вакханалії, яку влаштував в країні президент Зеленський і його команда.

Саме Тимошенко до останнього стояла проти прийняття закону про розпродаж української землі. Не даючи владі майже півроку протягнути це злочинне рішення. І зараз Тимошенко оскаржує продаж землі в Конституційному суді.

Саме Тимошенко воювала і воює проти легалізації грального бізнесу, проти тарифного «геноциду» імені Зеленського. Бореться за збільшення пенсій і реальних доходів громадян. Бореться проти зовнішнього управління Україною, що витягає з бюджету сотні мільярдів гривень, які повинні були б піти на підтримку своїх громадян.

Саме Тимошенко, ледь оговтавшись від хвороби, змусила цю владу (за допомогою постанови Ради) перестати «дерибанити солоденьке» з коронавірусного фонду. І направити гроші на реальну підтримку українців під час масових захворювань.

Та що говорити – Тимошенко єдиний політик і управлінець в країні, хто взагалі розуміє, як  треба боротися з коронавірусом. Прописала чіткі інструкції для влади через рішення парламенту. І, повірте, змусить їх виконувати. Можна ще довго перераховувати, як саме захищала інтереси людей і країни Тимошенко тільки з 2019 року. І, навіть перебуваючи в опозиції в парламенті, постійно била по руках «зеленим злодіям».

Але реальну оцінку діяльності Тимошенко на виборах 25 жовтня дали саме українці, активно підтримавши «Батьківщину». А значить – Тимошенко і далі буде робити все можливе і неможливе для людей. «Вигризаючи» захист соціальних та державних інтересів українців у олігархів і Зеленського, які монополізували управління країною. Відступати нікуди. Бо за Тимошенко стоять мільйони українців, у яких більше ні на кого немає надії в цій країні…


Напередодні ввечері прес-служба «Батьківщина» заявила, що за попередніми даними, у новому скликанні Кіровоградської обласної ради буде найбільше «батьківщинців». Друге місце за кількістю депутатів «Батьківщина» получила у Чернівецькій облраді.

Так, за підсумкамі паралельного підрахунку голосів, з результатом 21,05%, у Кіровоградській області перше місце виборола «Батьківщина».

У Чернівецькій області «Батьківщина» на другому місці на виборах до обласної ради – за даними паралельного підрахунку, партія набрала 10,92% голосів виборців.

У Сумах кандидат на посаду міського голови, чинний мер «батьківщінівець» Олександр Лисенко займає лідерську позицию на місцевіх виборах. Йому удалось обійті своих опонентів із серйозним відривом. Паралельний підрахунок голосів показав, что за Сумського міського голову віддали свої голоси близько 46% сумчан.

Крім того, за попередніми підрахунками «Батьківщина» отримала перемогу у чотирьох громадах Одещини. Такоже стало відомо, що вісім громад на Прикарпатті очолять «батьківщинці».



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE