Politerno > Україна і світ > З’явилися фото Зеленського в масці і бронежилеті на лінії розмежування

З’явилися фото Зеленського в масці і бронежилеті на лінії розмежування

  • 6 Грудня, 2020
  • 891 Переглядів
  • 0

У неділю, 6 грудня, в День Збройних сил України президент Володимир Зеленський відправився на передову в зоні ООС у Донецькій області, де зустрівся з військовослужбовцями.

Про це повідомила прес-служба Офісу президента. 

 

Так, глава держави оглянув бойові позиції і ознайомився з умовами несення служби. 

Також Зеленський вшанував вшанував полеглих героїв на символічній алеї пам’яті, облаштованій на місці загибелі бійців.

Президент привітав військовослужбовців зі святом і вручив їм державні нагороди та цінні подарунки. Він подякував воїнам за службу.

“Для нас велика честь подякувати вам за те, що захищаєте кордони нашої держави, охороняєте нашу територіальну цілісність і наш суверенітет”, – сказав президент.

Крім того, він подякував сім’ям військових за те, що вони дарують героям впевненість і тепло.

“Хочу подякувати від кожного українця за те, що захищаєте наші життя. Бережіть себе, ви герої. Я вдячний вам”, – зазначив глава держави.

У свою чергу військові подарували президенту пам’ятний сувенір – інсталяцію, складену з осколків ворожих артилерійських снарядів.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на урочистостях з нагоди Дня ЗСУ заявив, що на Донбасі вже місяць немає бойових втрат серед українських військових. Втім, 24 листопада ворожий снайпер застрелив бійця бригади імені Чорних Запорожців В’ячеслава Мінкіна з Фастова Київської області. Загалом з початку перемир’я на Донбасі загинули п’ятеро українських бійців.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE