Politerno > Україна і світ > Венедіктова вирішила не доплачувати за проживання на держдачі, яку орендувала втричі дешевше – “Схеми”. ВІДЕО

Венедіктова вирішила не доплачувати за проживання на держдачі, яку орендувала втричі дешевше – “Схеми”. ВІДЕО

  • 11 Грудня, 2020
  • 587 Переглядів
  • 0

Генпрокурорка Ірина Венедіктова не внесла доплату за проживання в державній резиденції комплексу «Пуща-Водиця».

Про це повідомляють “Схемиз посиланням на відповідь Офісу генрокурора.

Рaніше журнaліcти oприлюдили oфіційні розрахунки кoмплeкcу «Пущa-Вoдиця», за якими оренда будинків першого класу нa тeритoрії кoмплeкcу коштує втричі дорожче ніж платить Венедіктова. Гeнпрoкурoрка прoживaлa в aпaртaмeнтax плoщею майже 700 квaдрaтниx мeтрів.

“Жодних додаткових доплат за проживання в державній резиденції Ірина Венедіктова не здійснювала, оскільки орендна плата була сплачена нею відповідно до розрахунку до договору про надання у користування держрезиденції”, – пояснили у ОГП.

На думку представників Офісу, місячна плата за користування державною дачею “повністю узгоджується з арифметичними розрахунками вартості користування 1 кв.м.майна, наданого в користування, та періоду, в який Ірина Венедіктова користувалась ним”.

Так само вважають і у комплексі відпочинку “Пуща-Водиця” Державного управління справами.

“Венедіктовою І.В. сплачувались кошти за проживання у розмірі, передбаченому договорами користування будинком”, – йдеться у відповіді.

Раніше “Схеми” повідомили, що генеральна прокурорка Ірина Венедіктова орендує державну резиденцію у комплексі відпочинку “Пуща-Водиця” Державного управління справами за цінами, вдвічі дешевшими за офіційну розрахункову вартість оренди інших будинків на території цього ж комплексу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE