Politerno > Україна і світ > “Це все Петя! І Турчинов”: Брагар листувався у Раді щодо розгону ФОПів і зустрічей з вчителькою. ВІДЕО – ФОТО

“Це все Петя! І Турчинов”: Брагар листувався у Раді щодо розгону ФОПів і зустрічей з вчителькою. ВІДЕО – ФОТО

  • 17 Грудня, 2020
  • 1245 Переглядів
  • 0

Під час засідання 16 грудня нардеп від «Слуги народу» Євген Брагар листувався щодо розгону ФОПів, а сьогодні, 17 грудня, переживав, що “Сергіївна” дізнається про те, що у ЗМІ з’явилося його листування з нею.

В ході засідання Верховної Ради у середу нардеп листувався з контактом Pravo Na Vse, який попередив Брагара про те, що глава МВС Арсен Аваков може дати команду силою розігнати акцію протесту підприємців в центрі Києва. Відео TK Media передав журналіст Олексій Липовецький.

Нардеп питає: «У щось виллється?». На що отримує відповідь: «Це все Петя! (Порошенко – ред.) і Турчинов. Намети хочуть ставити». Брагар цікавить одне: чи надовго.

Співрозмовник відповідає, що «по Авакову НАБУ порушило справу», через що невідомо, яку команду він дасть. «Поки стрьомна ситуація», – підсумовує знайомий Брагара.

– Може (Аваков – ред.) дати команду розігнати?

– Може. Це і потрібно робити.

– Нє, нехай сидять і смердять.

– Вони зберуть людей ще, якщо затягнуть більше ніж на 3 дні.

– І будуть стояти.

На цьому листування закінчується, Брагар блокує смартфон і відкладає його в сторону. В історії того ж листування співрозмовник писав нардепу, що Тетяні Чорновіл оголосили підозру, на що Брагар відповів одним словом: «правильно».

В кінці відео він листується з абонентом Аліна Федоренко і домовляється з нею про зустріч біля готелю.

Під час листувався в ході сьогоднішнього засідання Ради з абонентами “Pravo Na Vse” і “Eugeniusz Fedorczuk”, Євген Брагар переживає, що якась Сергіївна дізнається про те, що в ЗМІ з’явилося його листування з нею.

“Головне Сергіївні не показувати. В кінці видно листування з нею. Хоча пох#й. … І буде мізки #бати. … І аргумент, що безкоштовно публікувати те, що я з вчителькою зустрічаюся, ніхто не буде”, – пише Брагар.

Нагадаємо, в лютому цього року народний депутат від партії «Слуга народу» Євген Брагар запропонував пенсіонерці продати породисту собаку і розплатитися за комунальні послуги.

Заява депутата спричинила хвилю критики та безліч мемів у соцмережах.

У травні стало відомо, що Міністерство юстиції на сайті системи електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ) продає за борги породистих собак.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE