Politerno > Україна і світ > Путін все знав і визнав, – Навальний про своє отруєння. ВІДЕО

Путін все знав і визнав, – Навальний про своє отруєння. ВІДЕО

  • 17 Грудня, 2020
  • 635 Переглядів
  • 0

Російський опозиціонер Олексій Навальний, який пережив отруєння “Новачком”, вважає, що президент Росії Володимир Путін визнав причетність до замаху ФСБ.

Про це Навальний написав у Твіттері.

 

“Я подивився. Путін все визнав. У своєму стилі (цру-цру), але все визнав. Зрозумів, що неможливо заперечувати наші залізобетонні докази. Тобто так, ФСБ їздило за мною по п’ятам 4 роки, але не труїли. Тому що “Якщо хотіли б отруїти, то вийшло б”, – зазначив Навальний.

Путін під час великої прес-конференції 17 грудня, відповідаючи на питання про Навального, назвав розслідування про причетність ФСБ РФ до отруєння “легалізацією матеріалів американських спецслужб”.


Після закінчення прес-конференції президента Володимира Путіна журналіст “Дождя” поставив питання його прес-секретарю Дмитру Пєскову: “Було розслідування, за Навальним було стеження. Це доведено. Чому?”.

Пєсков визнав стеження спецслужб за Навальним, через нібито “стирчання вух спеціальних служб інших держав і висловлювань із закликами про повалення влади”. На уточнююче запитання, чому тоді Навального не врятували від отруєння, прессекретар президента РФ сказав: “Це не до мене”.

Нагадаємо, Bellingcat і The Insider у співпраці з Der Spiegel і CNN з’ясували, що до отруєння відомого російського опозиційного політика Олексія Навального речовиною “Новічок” в аеропорту Томська причетна Федеральна служба безпеки Росії

Видання Times з посиланням на анонімні джерела в західній розвідці повідомляло, що агенти російської держбезпеки намагалися повторно отруїти Навального перед його відльотом до Берліна.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE