Politerno > Україна і світ > Івано-Франківськ заплатив 424 тисячі за електрику для ковзанки сірого кардинала “Свободи”

Івано-Франківськ заплатив 424 тисячі за електрику для ковзанки сірого кардинала “Свободи”

  • 1 Лютого, 2021
  • 2201 Переглядів
  • 0

Івано-Франківська міська рада придбала у «Прикарпатенерготрейд» електроенергії на 424 тисячі гривень для приватної ковзанки біля ратуші.

18 грудня 2020 року Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради підписав договір з «Прикарпатенерготрейдом» на поставку 130 тисяч кіловатгодин електроенергії за адресою площа Ринок у центрі Івано-Франківська, повідомляє “Галичина“.

 

Вартість електроенергії становить 424 тис. гривень. Згідно з договором, виконавець мав поставити електроенергію до кінця 2020 року.

424 тисячі за електрику для приватної ковзнки

У грудні міськвиконком уклав договір тимчасового користування окремими елементами благоустрою з ТОВ «Науково-виробнича фірма «Відкриті комп’ютерні системи Вікос». Згідно з документом, фірма орендувала у міста 712 кв. метрів площі перед ратушею за 4,29 грн за квадратний метр на місяць, тобто загалом – за 3054 гривні на місяць.

За даними ЄДРПОУ, кінцевим бенефіціаром вказаний житель Львова Критович Віталій Миронович. Його внесок до статутного фонду становить 13,24 млн гривень. У жовтні особа з такими персональними даними шукала роботу водія із зарплатою 17 тис. гривень.

Івано-Франківськ заплатив 424 тисячі за електрику для приватної ковзанки 1

За допомогою сервісу Opendatabot вдалося з’ясувати, що до квітня 2019 року цією фірмою володіла жителька Києва Ольга Філатова-Кривецька. Згідно з декларацією, Ольга Філатова-Кривецька є дружиною бізнесмена та колишнього народного депутата від ВО «Свобода» Ігоря Кривецького, відомого за прізвиськом “Пупс”.

власники ковзанки в Івано-Франківську
декларація Кривецького
Ігор Кривецький з дружиною

Сірий кардинал і головний спонсор “Свободи” Ігор Кривецький з дружиною Ольгою

В ефірі комунального телеканалу «Вежа» міський голова Руслан Марцінків заявляв, що підприємець платить податки у міський бюджет, а також оплачує комунальні послуги. За його словами, у наступному році потрібно облаштувати ще одну ковзанку, адже на діючій великі черги з охочих покататися. При цьому квитки для дорослих коштують 100-140 грн, для дітей – 80-100 грн.

Руслан Марцінків на ковзанці

Руслан Марцінків відкриває ковзанку

Нагадаємо, що ковзанка працювала і минулого року. Тоді місто також компенсувало витрати підприємця на оплату електроенергії.

Нагадаємо, під час пленарного засідання сесії Тернопільської міської ради (більшість належить ВО “Свобода”, голова теж “свободівець) 29 січня депутати дали дозвіл на приватизацію за (приблизна оцінка – 8 млн. грн. мінус 2 млн. так званих невід’ємних покращень) орендарем товариством з обмеженою відповідальністю “СЕРВІСАВТОТРАНС+” нежитлових приміщень за адресою: м.Тернопіль, вул. Тролейбусна, 7а.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE