Politerno > Тернопільщина > Міськрада дозволила “охоронцю Надала” за копійки приватизувати 6000 кв.м. комунальних приміщень

Міськрада дозволила “охоронцю Надала” за копійки приватизувати 6000 кв.м. комунальних приміщень

  • 29 Січня, 2021
  • 7336 Переглядів
  • 0

Під час пленарного засідання сесії Тернопільської міської ради 29 січня депутати дали дозвіл на приватизацію орендарем товариством з обмеженою відповідальністю “СЕРВІСАВТОТРАНС+” нежитлових приміщень за адресою: м.Тернопіль, вул. Тролейбусна, 7а.

Йдеться про приміщення КП “Тернопільелектротранс” загальною площею 5972,7 кв.м, а саме: приміщення виробничого корпусу літ.А. загальною площею 2091,3 кв.м; приміщення виробничого корпусу літ.Б загальною площею 2440,7 кв.м; приміщення контрольно-пропускного пункту літ.В площею 170,0 кв.м; приміщення гаража під навіс літ.Д площею 1270,7 кв.м.

 

“Дали дозвіл на продаж 6000 кв. м. комунального майна за приблизною оцінкою 8 млн. грн. Мінус 2 млн. так званих невід’ємних покращень, в бюджет потрапить лише 6 млн. грн. Навіть Андрій Шкула такого собі не дозволяв, коли Заставному ресторан продавали”, – написав на своїй сторінці у Фейсбуці тернопільський журналіст Назарій Наджога.

Ось проєкт рішення сесії:

Мова, скоріше за все, йде про колишнього УБОЗівця Сергія Пушкара, якого пов’язують із скандалом навколо Тернопільської обласної аптеки №78, “щасливим орендарем” якої мав стати підприємець.

За даними журналістів газети «Номер 1», із простого водія Пушкар дослужився до заступника начальника управління боротьби з організованою злочинністю в Тернопільській області. Коли цю структуру ліквідували, Пушкар пішов на «вільні хліба».

Він не вперше цікавиться орендою комунального майна в центральній частині Тернополя. Зокрема, Сергія Пушкаря згадували у тернопільських виданнях, коли він у червні 2017-го брав участь в конкурсі міської ради на оренду приміщень в «Палаці кіно», що на вул. Івана Франка. І переміг на конкурсі, а згодом і в судах, коли комісія скасувала конкурс.

Крім того, що Сергій Пушкар фізична особа-підприємець, у травні 2018 року він стає співзасновником ТОВ «Роял Контракт Т». Компанія з майже ідентичною назвою охороняє Тернопільську міську раду запівдарма.

Товариство Сергія Пушкара, маючи всього-навсього три місяці від роду, стало переможцем у  відкритих торгах на монтаж та установку охоронного обладнання в приміщенні Тернопільського обласного краєзнавчого музею. Сума тендеру 159 230 грн.

Про Сергія Пушкара ми писали у 2017 році цілу статтю, пояснюючи зв’язки міського голови Тернополя Сергія Надала з правоохоронцями, що дає йому можливість виходити постійно “сухим з води” під час корупційних скандалів.

 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE