Politerno > Україна і світ > Тимошенко – ідеальний варіант на прем’єра, має необхідні компетентність й антикризові здібності, – Бондаренко

Тимошенко – ідеальний варіант на прем’єра, має необхідні компетентність й антикризові здібності, – Бондаренко

  • 10 Лютого, 2021
  • 1224 Переглядів
  • 0

Лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко є єдиним потенційним кандидатом в прем’єр-міністри України, здатним навести лад в економіці.

Юлія Тимошенко найбільш підготовлена до роботи на чолі Кабінету міністрів особистість у сучасній Україні – таке переконання у своїй статті “На порозі прем’єріади” висловив політичний експерт Костянтин Бондаренко.

 

“Сьогодні Тимошенко є єдиним кандидатом в прем’єри, здатним на болісні і непопулярні кроки, спрямовані на вирівнювання ситуації в економіці. Причому ці кроки не сподобаються ані олігархам, ані МВФ. Але хтось же має їх зробити?”, – констатував політолог.

Аналітик зазначив, що вірогідність створення нової коаліції у парламенті стає дедалі більшою, і “Батьківщина” є єдиним реальним партнером для “слуг народу”. Надто зважаючи, що Юлія Тимошенко – ідеальний варіант на прем’єра, який має необхідні сьогодні компетентність та антикризові здібності. А також прагне реальних змін в інтересах людей.

“Юлія Тимошенко пропонує конкретні рішення та конкретні програми. Всіма своїми діями вона дає зрозуміти: якщо стоятиме питання про створення коаліції в Раді – вона навряд чи категорично заперечуватиме. Якщо надійде пропозиція очолити уряд – вона не буде проти”, – вважає Бондаренко.

Він нагадав, що Тимошенко очолювала уряд у найбільш кризові моменти, і їй вдавалося ефективно протидіяти епідемії, вдало протистояти економічній та енергетичній кризам.

“Юлія Володимирівна двічі очолювала уряд. Обидва рази її уряд працював в умовах боротьби із кризами – політичними та економічними. Раніше Тимошенко була віцепрем’єром із питань енергетики. Єдиним віцепрем’єром в історії України, якій вдалося конвертувати свою за великим рахунком “весільно-генеральську” посаду в конкретні результати”, – підсумовує політолог.

Нагадаємо, Тимошенко пропонує швидкий план вирішення “тарифної” кризи і зниження вартості газу втричі. Розроблений “Батьківщиною” законопроєкт 4680 передбачає скерування на потреби населення блакитного палива вітчизняного видобутку та газу із підземних сховищ за ціною закупки. У разі його ухвалення кубометр газу коштуватиме не більше трьох гривень.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE