Politerno > Україна і світ > “Усе закрито чорним траурним скотчем”, – збірна РФ на чемпіонаті світу заклеїла символіку. ВIДЕО

“Усе закрито чорним траурним скотчем”, – збірна РФ на чемпіонаті світу заклеїла символіку. ВIДЕО

  • 22 Лютого, 2021
  • 755 Переглядів
  • 0

Команда збірної РФ приховала будь-яку символіку своєї країни, щоб взяти участь у змаганнях в німецькому Оберстдорфі.

На запису науковий співробітник збірної Росії з лижних гонок Анатолій Волков показав табір російських спортсменів, які приїхали для участі в 53-му чемпіонаті світу з лижних видів спорту. Він буде проходити з 23 лютого по 7 березня 2021 року в німецькому Оберстдорфі.

У зв’язку з санкціями Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) збірній Росії на майбутньому чемпіонаті світу заборонено використовувати російські прапор, герб і гімн. Російська команда вийде на старт чемпіонату світу під прапором Олімпійського комітету Росії і назвою Russian Ski Federation або RSF.

 

Відео Волков опублікував в інстаграм.

«Подивіться, який цирк-шапіто влаштували з нашої фури і з наших машин. Все накрили величезним брезентом, щоб ніякої символіки, ніякого прапора ніде видно не було. Така веселуха взагалі, я просто угораю.

На машинах теж все заклеїли чорним скотчем, щоб нічого не видно було. Чорну траурну скотч на будь-який символіці. Нагадує якийсь партизанський табір.

Подивіться, друзі, до чого доходить, навіть на одязі будь-яка символіка російська неприйнятна, все заклеюють скотчем. Грьобаний цирк», – сказав Волков.

 



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE