Politerno > Україна і світ > Сурков і Медведчук обговорювали поставки електроенергії до Криму та обмін полоненими. АУДIО

Сурков і Медведчук обговорювали поставки електроенергії до Криму та обмін полоненими. АУДIО

  • 25 Лютого, 2021
  • 864 Переглядів
  • 0

Колишній помічник президента РФ Владислав Сурков і Віктор Медведчук у 2014 році обговорювали поставки електроенергії в захоплений Крим та обмін полоненими на Донбасі.

Цензор.НЕТ отримав у своє розпорядження аудіозапис розмови, під час якої обговорювалися ці питання.

Зокрема, Медведчук і Сурков говорять про схему поставок електроенергії, в якій задіяні російська “Інтер РАО” і її структури на окупованому півострові.

Крім того, вони обговорюють обмін полоненими. Говориться про різночитання в кількості полонених. Сурков називає проросійських терористів на Донбасі “ці наші там підопічні” й обіцяє допомогти з обміном.

В пресцентрі СБУ повідомили, що Служба безпеки уважно вивчать записи розмови колишнього помічника президента Росії Владислава Суркова і народного депутата Віктора Медведчука.

“Ці записи ретельно вивчаються слідчим і оперативним підрозділами СБУ щодо наявності в діях співрозмовників ознак кримінального правопорушення”, – сказали в спецслужбі.

Нагадаємо, з 24 лютого розпочалася операція Служби безпеки та Національного антикорупційного бюро з передачі нафтопродуктопроводу “Самара-Західний напрямок” у власність держави. Нафтогаз прийняв нафтопродуктопровід на свій баланс.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE