Politerno > Україна і світ > СБУ і НАБУ почали операцію з повернення нафтопродуктопроводу “Самара-Західний напрямок” у держвласність, – ЗМІ

СБУ і НАБУ почали операцію з повернення нафтопродуктопроводу “Самара-Західний напрямок” у держвласність, – ЗМІ

  • 24 Лютого, 2021
  • 852 Переглядів
  • 0

3 24 лютого розпочинається операція Служби безпеки та Національного антикорупційного бюро з передачі нафтопродуктопроводу “Самара-Західний напрямок” у власність держави.

Про це Цензор.НЕТ повідомило джерело в правоохоронних органах.

 

Раніше, 19 лютого Рада національної безпеки України запровадила санкції проти 19 юридичних і восьми фізичних осіб, зокрема Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

Також РНБО доручила повернути в державну власність нафтопродуктопровід “Самара-Західний напрямок”. Територією України пролягає 1433 км нафтопродуктопроводу. Ділянку нафтопродуктопроводу експлуатує компанія “ПрикарпатЗахідТранс”, яку пов’язують із Медведчуком.

У відомстві переконані, що нафтопродуктопроводом користуються іноземні компанії, якими володіють громадяни України, проте жодної приватизації не було. Тому РНБО ухвалила рішення повернути державне майно народу України, а правоохоронці мають з’ясувати, як державна власність опинилася в приватних руках.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE