Politerno > Тернопільщина > Головного архітектора Тернополя звинувачують у махінаціях із землею

Головного архітектора Тернополя звинувачують у махінаціях із землею

  • 1 Березня, 2021
  • 2622 Переглядів
  • 0

Зловживаючи службовим становищем, чиновник Тернопільської міської ради погодив незаконне відведення землі вартістю понад 1,3 мільйона гривень – йому повідомлено про підозру.

Про це йдеться на сайті Тернопільської обласної прокуратури.

 

За даними “Політерно”, мова йде про начальника управління містобудування, архітектури та кадастру Тернопільської міської ради, головного архітектора міста Василя Бесагу.

Розслідуванням встановлено, що чиновник, перебуваючи на посаді в Тернопільській міській раді та будучи наділеним організаційно-розпорядчими функціями, діючи умисно, використовуючи своє службове становище з метою одержання неправомірної вигоди, вніс до офіційного документа, завідомо неправдиві відомості й таким чином погодив відведення земельної ділянки вартістю понад 1,3 млн грн для будівництва та обслуговування житлового індивідуального будинку, господарських будівель і споруд. Через протиправні дії службової особи порушено вимоги Генерального плану, плану зонування території  м. Тернополя, іншої дозвільної містобудівної документації, повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.  

Відповідно до вимог КПК України подальше здійснення розслідування вказаного кримінального правопорушення буде визначене за детективами НАБУ.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE