Politerno > Україна і світ > Українська сторона тричі просила “тиші” на Донбасі, але обстріли не припиняються

Українська сторона тричі просила “тиші” на Донбасі, але обстріли не припиняються

  • 5 Березня, 2021
  • 765 Переглядів
  • 0

Російські збройні формування три рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, проте обстановка в районі проведення ООС залишається контрольованою.

5 березня поблизу населеного пункту Піски бойовики відкривали неприцільний вогонь з підствольного гранатомета, а біля Авдіївки – зі стрілецької зброї.

Також ворожі обстріли були зафіксовані недалеко від населеного пункту Мар’їнка. Окупаційні війська здійснили прицільний обстріл українських позицій зі снайперської зброї.

В результаті український військовий отримав вогнепальне поранення. Він був оперативно доставлений в лікарню, де йому надається необхідна медична допомога. Його стан оцінюється як важкий.

“На місці події працюють представники військової частини і група оперативного реагування військової служби правопорядку”, – йдеться в повідомленні.

При цьому українська сторона СЦКК повідомила про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

“З метою негайного припинення вогню СЦКК тричі направляла запит через СММ ОБСЄ на введення режиму “тиша”. Однак представники російсько-окупаційних військ продовжують демонструвати небажання виконувати раніше досягнуті домовленості”, – йдеться в повідомленні.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE