Politerno > Україна і світ > Зеленський зробив заступником Єрмака фахівця з протоколу і церемоніалу

Зеленський зробив заступником Єрмака фахівця з протоколу і церемоніалу

  • 17 Березня, 2021
  • 684 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський призначив заступником голови Офісу президента Ігоря Брусила, заступника керівника департаменту державного протоколу та церемоніалу Офісу президента.

“Призначити Брусила Ігоря Миколайовича заступником керівника Офісу президента України”, – йдеться в указі глави держави від 17 березня.

Відомо, що раніше Брусило обіймав посаду завідувача відділу Головного департаменту Державного Протоколу та Церемоніалу Адміністрації президента за попереднього глави держави. Нині цей департамент перейменовано в Службу Державного Протоколу та Церемоніалу ОПУ.

Брусила називають “головним протоколістом президента”. Зокрема, він був відповідальний за підготовку зустрічей, офіційних прийомів Зеленського.

В інтерв’ю Lb.ua Брусило пояснив, що протоколом почав займатися з 2002 року після закінчення КНУ імені Тараса Шевченка.

Відповідно до декларації держслужбовця, він проживає у Борисполі Київської області, має дружину та доньку. Серед майна Брусила: квартира у цьому місті на 53,20 кв. м, і ще одна на 75,30 кв. м, якою він володіє на правах спільної власності. Чиновник їздить на Nissan Qashqai 2010 р. в., а його дружина на Nissan Micra 2015 р. в.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE