Politerno > Україна і світ > Росія перекинула в ОРДЛО міни, безпілотники, станції РЕБ і кілька десятків позашляховиків, – розвідка

Росія перекинула в ОРДЛО міни, безпілотники, станції РЕБ і кілька десятків позашляховиків, – розвідка

  • 23 Березня, 2021
  • 1008 Переглядів
  • 0

Росія продовжує використовувати неконтрольовані Україною ділянки кордону для поставок в ОРДЛО зброї, боєприпасів і майна військового призначення.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони з посиланням на дані ГУР.

З початку березня в з’єднання і частини 1 і 2 АК автомобільним транспортом завезені нові партії протитанкових і протипіхотних мін, безпілотні літальні апарати, станції радіоелектронної боротьби і кілька десятків військових позашляховиків для підрозділів “швидкого реагування”. Залізничним транспортом також доставлено понад 5 тис. тонн пального.

Разом із тим, як зазначили в ГУР Міноборони, поширені в соціальних мережах і російських ЗМІ повідомлення про переміщення з Російської Федерації на тимчасово окуповану територію Донецької та Луганської областей понад 100 танків Т-72 є фейками, які використовуються пропагандою супротивника для посилення деструктивного впливу на місцеве населення.

Раніше ми повідомляли, що на розташованих на непідконтрольній частині Донецької області двох об’єктах російсько-окупаційні формування концентрують військову техніку та особовий склад.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE