Politerno > Україна і світ > “Оси” і “Смерчі” на кордоні з Кримом: ЗСУ вчилися протидіяти повітряній розвідці. ФОТО – ВІДЕО

“Оси” і “Смерчі” на кордоні з Кримом: ЗСУ вчилися протидіяти повітряній розвідці. ФОТО – ВІДЕО

  • 24 Березня, 2021
  • 1265 Переглядів
  • 0

Розрахунки ППО, що виконують бойові завдання на межі з тимчасово окупованим Кримом, провели навчання зі знищення ворожих БПЛА та інших повітряних цілей.

Про це повідомив Командування об’єднаних сил ЗС України у Facebook.

 

“За задумом комплексного навчання, чергові розрахунки протиповітряних сил виявили зліт з території противника безпілотних літальних апаратів і передали координати цілей на командний пункт угрупування військ.

Для знищення противника було залучено визначені сили та засоби. Крім того, з метою придушення подальших спроб противника щодо ведення розвідки задля знищення пунктів його дислокації, до навчань залучився підрозділ реактивних систем залпового вогню “Смерч””, – зазначив командувач об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергія Наєв.

Повідомляється, що під час навчань воїни-артилеристи відпрацювали кілька десятків навчально-бойових вправ.

Зокрема, здійснили марш, вдосконалили взаємодію з підрозділами артилерійської розвідки, обладнали позиції для пускових установок, а також відпрацювали оперативну їх зміну. 

Крім того, військовослужбовці зенітно-ракетного дивізіону промоніторили повітряну обстановку, розпізнали повітряні об’єкти умовного противника та за допомогою ЗРК “Оса-АКМ” знищили повітряні цілі. 

Також зенітники організували оборону комплексів і маскування вогневих позицій.  

 

 


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE