Politerno > Україна і світ > Дочка судді Константінової зачитала текст із вибаченнями за образи на захист “Басти”. ВIДЕО

Дочка судді Константінової зачитала текст із вибаченнями за образи на захист “Басти”. ВIДЕО

  • 8 Травня, 2021
  • 853 Переглядів
  • 0

Дочка судді Печерського райсуду Києва Крістіни Константінової Анастасія, яка назвала бидлом тих, хто виступив проти російського репера “Басти”, вибачилася за свої “неправильні висловлювання”.

Відео вона опублікувала у себе в Instagram.

Нагадаємо, що 7 травня Анастасія Константінова в образливій формі відгукнулася про українців і з використанням нецензурної лексики закликала їх змиритися з російською окупацією Криму.

В опублікованому 8 травня відео вона вибачилася і заявила, що нібито не була поінформована про політичну позицію російського артиста Басти.

На відео помітно, що Константінова читає написаний заздалегідь нею або для неї текст.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от A N A S T A S I A (@konstanta00)

“Я хочу зробити заяву: попросити вибачення в українських громадян, у яких висловлена ​​мною інформація викликала обурення і виправданий гнів. Моя емоційна позиція щодо артиста Басти була зумовлена тим, що я є поціновувачкою його творчості і жодним чином не була поінформована про його політичні погляди” , – сказала вона.

Дівчина додала, що якщо Баста справді підтримує анексію Криму, то вона не поділяє його поглядів.

“Також я хочу попросити вибачення за свою грубу форму висловлення щодо наших українських громадян, які захищають свою територію і відстоюють інтереси територіальної цілісності”, – додала Анастасія.

Дівчина зазначила, що вона справді з родини юристів і готова нести відповідальність за сказане. “Я визнаю, що зганьбила їхні (батьків. – Ред.) імена”, – зазначила дівчина, додавши, що є патріоткою своєї країни і виступає за її цілісність.

Зазначимо, що 20-річна Анастасія Константінова є студенткою юридичного факультету КНУ ім. Шевченка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE