Politerno > Україна і світ > У Зеленського підвищені заходи безпеки: його супроводжують понад 20 бодігардів і два снайпера. ФОТО – ВІДЕО

У Зеленського підвищені заходи безпеки: його супроводжують понад 20 бодігардів і два снайпера. ФОТО – ВІДЕО

  • 11 Травня, 2021
  • 772 Переглядів
  • 0

Охорона президента Володимира Зеленського здійснювала безпрецедентні заходи безпеки під час форуму “Україна 30”, в якому брав участь глава держави, а також керівники силових відомств.

Захід проходив в центрі “Парковий” і Володимир Зеленський відкривав чергову сесію на тему “Безпека країни”. А в цей час його власну безпеку забезпечувала посилена охорона, пише “Страна”.

Так, проїзд по Парковій алеї, де розташований КВЦ, регулювали поліцейські патрулі. А незадовго до від’їзду гаранта рух частково обмежили. Адже проїжджа частина тут вузька, по одній смузі в кожну сторону. У годину пік тут традиційно пробки, в решту часу часто збираються тягучки.

Патрульний пропускав по одній-дві машини, щоб не було скупчення, але при цьому рух залишався вільним.

На цей раз, за ​ спостереженнями журналістів, кортеж Зеленського збільшився на кілька машин. Останні пару місяців президент їздив по Києву в основному на представницькому седані Mercedes у супроводі охоронців на мікроавтобусі цієї ж німецької марки. Зараз же з’явився ще один ідентичний бус охорони. Автоколону відкриває Volkswagen Держохорони, а закриває поліцейський джип.

Однак сьогодні “в хвості” був ще один люксовий “мерс” і позашляховик BMW X5. Хоча, можливо, це хтось з чиновників вирішив проскочити по вільній дорозі, організованій для президентського кортежу.

Слідом за главою держави форум покинула і його численна охорона. Журналісти нарахували більше двох десятків бійців УДО, які працювали на заході і забезпечували безпеку Зеленського. Також співробітники Держохорони були помічені зовні навколо “Паркового”. І це не рахуючи, як мінімум, 7 особистих бодігардів президента з його близького кола охорони.

А позаду колони йшли два снайпера, у відповідній амуніції і з гвинтівками в чохлах.

До речі, по дорозі в офіс президента для автомобілів Зеленського патрульні влаштували “зелену хвилю” і він за лічені хвилини домчав до свого кабінету.

В останній раз посилену охорону у Зеленського репортери бачили восени в день виборівТоді на виборчу дільницю він приїхав з дружиною Оленою і натовпом особистих охоронців. Бодігарди, які несли в руках бронечемодан для відображення обстрілу і тактичні бойові парасольки, щоб відсікати натовп або використовувати в якості зброї в бійці.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE