Politerno > Україна і світ > Найнижчі оцінки експертів отримали кадрова політика Зеленського та боротьба з пандемією

Найнижчі оцінки експертів отримали кадрова політика Зеленського та боротьба з пандемією

  • 13 Травня, 2021
  • 589 Переглядів
  • 0

Оцінка діяльності президента Володимира Зеленського протягом першого кварталу 2021 року серед експертів залишається достатньо низькою.

Про це йдеться у результатах опитування, яке Фонд “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва провів серед експертів.

Так, найнижчу оцінку поставили кадровій політиці президента – 1,6 бала із 5. При цьому дії Зеленського саме у цій сфері експерти оцінюють найгірше протягом останніх п’яти кварталів поспіль.

Боротьба з пандемією отримала 1,8 бала з 5. Це найнижча оцінка у даній сфері за останні п’ять кварталів. Ще наприкінці минулого року боротьбу з коронавірусом експерти оцінювали у 2 бали.

Ініціювання необхідних реформ експерти оцінили у 2,1 бала з 5. Це найвища оцінка такої діяльності за останні п’ять кварталів.

Оцінку у 2,2 бала отримали дії Зеленського у сфері врегулювання збройного конфлікту в Донбасі. Так само подібні дії президента експерти оцінили і наприкінці минулого року.

Комунікація Зеленскього із суспільством отримала 2,6 бала з 5. Найнижче дії президента у цій сфері експерти оцінювали у другому кварталі минулого року (2,2 бала). Весь інший час оцінки коливалися на рівні 2,5-2,6 бала.

Найкращу оцінку експерти поставили діям Володимира Зеленського веденні зовнішньої політики – 2,9 бала. Це найкраща оцінка за останні п’ять кварталів.

Дослідження провели у квітні-травні 2021 року. Всього соціологи опитали 52 експерти.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE