Politerno > Україна і світ > “Провалюємо ТСК щодо “вагнерівців”. Ухвалюємо “ігорку”: “слуги” отримали завдання на засідання Ради. ФОТО

“Провалюємо ТСК щодо “вагнерівців”. Ухвалюємо “ігорку”: “слуги” отримали завдання на засідання Ради. ФОТО

  • 19 Травня, 2021
  • 752 Переглядів
  • 0

Нардепи “Слуги народу” отримали завдання “завалити” створення парламентської тимчасової слідчої комісії (ТСК) у справі “вагнерівців”.

Про це йдеться в листуванні в чаті нардепів СН, оприлюдненому телеграм-каналом “Через плече”.

Нардеп СН Олег Марусяк у ході сьогоднішнього засідання Верховної Ради читав повідомлення в чаті “Група Гришиної” від абонента “Деп Ф Юля Гришина”. Зазначимо, що у фракції СН є нардеп Юлія Гришина.

Зокрема, Гришина написала, що серед завдань для депутатів на сьогодні: “Провалюємо ТСК щодо вагнерівців Пороха і голосуємо нашу. … Важливо не промахнутися” і “Перше читання ігорка (закон про гральний бізнес – ред.). Важливо ухвалити… Далі тягнути вже не можемо. Від цього залежить соц економ всіх, а наповнення поки лише 760 млн”.

Зазначимо, що в Раді є пропозиції зі створення ТСК у справі “вагнерівців” і ТСК із розслідування можливих злочинів представників влади, яка повинна буде розглянути, крім справи “вагнерівців”, події під Іловайськом, окупацію Криму та Мінські угоди.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE