Politerno > Україна і світ > “Дай Бог кожній партії, щоб її піар був саме таким”, – політолог про старт “земельного референдуму”

“Дай Бог кожній партії, щоб її піар був саме таким”, – політолог про старт “земельного референдуму”

  • 24 Травня, 2021
  • 928 Переглядів
  • 0

За старою ФБ традицією, яка замінила відкидний радянський календар, сьогодні вся стрічка буде в чергових “героїчних” колажах та іншій біляпатріотічній атрибутиці… А у мене сьогодні інші Герої. Сучасні і справжні – ті, хто вчора дали старт тому самому, обіцяному Тимошенко референдуму проти розпродажу Землі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці” пише політолог-блогер Міха Чаплига. Далі переклад його допису.

За старою традицією наші незалежні ЗМІ не помітили цієї події, висвітлюючи побутові випадки в селах та епохальні події музичного конкурсу для домогосподарок. Можливо спишуть на те, що це, мовляв, відбувся “партійний” захід “Батьківщини” і, мовляв, піар.

Скажу так… дай Бог кожній партії, щоб її піар був саме таким і щоб публічні декларації завжди збігалися з позитивними діями. Обіцяла Тимошенко референдум – зібрала ініціативні групи і дала старт.

Мене на заході не було, але я радий, що більшість моїх друзів стали активістами ініціативних груп по всіх регіонах України.

Я обов’язково поставлю і свій підпис на підписному листі і прошу всіх, хто розуміє небезпеку розпродажу Землі, поставити і свої підписи під вимогою Референдуму”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE