Politerno > Україна і світ > В ОП назвали “фантазіями” опублікований ZN текст законопроєкту про олігархів – редакція відповіла

В ОП назвали “фантазіями” опублікований ZN текст законопроєкту про олігархів – редакція відповіла

  • 27 Травня, 2021
  • 523 Переглядів
  • 0

Радник голови ОП Михайло Подоляк стверджує, що опублікований ZN.UA зміст законопроєкту щодо олігархів не відповідає тексту, який підготували в ОП. Видання заявило, що реакція Подоляка на статтю не змусить журналістів видати своє джерело.

“Законодавча робота – це процес, у якого є свої етапи. Початок цього процесу – реєстрація відповідного законопроекту в парламенті або хоча б його офіційна презентація. Це точно не відбувається в формі публікації чиїхось фантазій про можливий законопроєкт або у формі “зливу” в якийсь із засобів масової інформації якихось ніким не підтверджених і взагалі не зрозумілих варіантів. Те, що опубліковано сьогодні в ЗМІ, не є текстом підготовленого законопроекту”, – зазначив Подоляк.

Радник Єрмака наголошує, що фінальний варіант документу може змінитись після всіх етапів законодавчої роботи. 

“Саме тому зараз немає сенсу говорити про те, яким буде цей закон”, – вважає Подоляк. 

Проте він запевняє, що наразі існує необхідність в такому законі, а раціональні пропозиції до ініціативи будуть розглянуті в рамках парламентських процедур. Радник голови ОП нагадав слова президента, що є принциповим, щоб деструктивний вплив олігархів на державу закінчився вже в цьому році.  

Редакція видання ZN.UA в коментарі для “Української правди” заявила, що реакція радника голови ОП Михайла Подоляка на статтю про законопроєкт про олігархів не змусить журналістів видати своє джерело та попросили не дякувати, якщо після їх матеріалу якість документу покращиться. 

“Михайлу Подоляку брехати як дихати. Якщо ОП хоче таким чином змусити ДТ видати джерело – не вийде. А якщо, знявши реакцію на свою хитро-убогу нормотворчість, команда Зеленського відкоригує законопроект, то ми тільки за. Не дякуйте”, – зазначили у виданні.

Нагадаємо, редакція ZN.UA ознайомилася із текстом проєкту закону “Про олігархів” і дійшла висновку, що з ним не все гаразд.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE