Politerno > Україна і світ > “Слуга народу” Безугла “перевела стрілки” на колег по комітету щодо затягування розгляду реформи СБУ

“Слуга народу” Безугла “перевела стрілки” на колег по комітету щодо затягування розгляду реформи СБУ

  • 5 Липня, 2021
  • 611 Переглядів
  • 0

Заступниця глави комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла заявила, що колеги по комітету “змусили” її перенести розгляд законопроєкту про реформу СБУ на середу, 7 липня.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі “Фейсбук“.

“На жаль, мене сьогодні колеги попросили перенести розгляд реформи СБУ на середу. Боротьба триває”, – зазначила Безугла.

Водночас, в коментарях під постом Безугла відмовилася назвати конкретні імена колег, які “змусили” її перенести розгляд законопроєкту про реформу СБУ. “Я поки не готова розкривати імена, це все-таки рідний комітет”, – зазначила депутатка.

Народна депутатка “Голосу”, член Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності Олександра Устінова обурилася такою ситуацією, зазначивши: “Минулого тижня обіцяли графік на цю. Про графік вже навіть перепитувати не буду. Маємо банальне скасування вже під час засідання і перенесення без деталей. Що робити тим, хто не зможе в середу бути присутнім? А то я вже сьогодні всі зустрічі скасувала, минулої середи сиділи чекали до 19 під вашим комітетом, скасувавши всі плани, але теж розгляд скасували”.

Нагадаємо, законопроєкт про Службу безпеки України в редакції, представленій 3 червня, отримав підтримку міжнародної дорадчої групи, до складу якої входять представники ЄС, НАТО та США.

28 січня Верховна рада підтримала у першому читанні нову редакцію закону про Службу безпеки України.

Слід зазначити, що голова СБУ Іван Баканов жорстко розкритикував розроблений депутатами проект закону №3196 про реформування СБУ, який, на його думку, “послабить національну безпеку” України.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE