Politerno > Україна і світ > Скандального “слугу народу” затримали за водіння у стані наркотичного сп’яніння, – ЗМІ. ВІДЕО – ФОТО

Скандального “слугу народу” затримали за водіння у стані наркотичного сп’яніння, – ЗМІ. ВІДЕО – ФОТО

  • 4 Липня, 2021
  • 848 Переглядів
  • 0

У суботу, о 22:00 на вулиці Русової в Дарницькому районі Києва  патрульні зупинили автомобіль Toyota Camry, за кермом якого знаходився нардеп від партії “Слуга народу” Євген Брагар в стані наркотичного сп’яніння.

Про це повідомили Новини.LIVE.

 

Зупинили народного обранця через не підсвічений державний номер на автомобілі. Однак під час перевірки поліція запідозрила, що Брагар перебуває у наркотичному сп’янінні та запропонували йому пройти медичне обстеження.

У розпорядження журналістів потрапив протокол поліції, у якому затвердили стан наркотичного сп’яніння.

Водночас, за інформацією поліції, експертиза дасть результат через 3-4 доби. Наразі ж у Брагара забрали водійське посвідчення.

Окрім того, поліцейські розповіли, що від депутата та його помічника надходили погрози у бік правоохоронців. Сам помічник розмовляв з патрульними на підвищених тонах – це зняв на відео кореспондент LIVE.

Нардеп також вирішив написати заяву на патрульних у Дарницькому управлінні поліції.

Ще під час інциденту спливла цікава деталь: депутат їздив не на своєму автомобілі. Іномарка Toyota Camry зареєстрована на Лисенка Михайла Борисовича, 1991 року народження. Хто це такий та який стосунок має до депутата – залишилося невідомим.

Слугу народу Брагара затримали за водіння у стані наркотичного спяніння. Депутат написав заяву на патрульних, - ЗМІ 01
Слугу народу Брагара затримали за водіння у стані наркотичного спяніння. Депутат написав заяву на патрульних, - ЗМІ 02
Слугу народу Брагара затримали за водіння у стані наркотичного спяніння. Депутат написав заяву на патрульних, - ЗМІ 03
Слугу народу Брагара затримали за водіння у стані наркотичного спяніння. Депутат написав заяву на патрульних, - ЗМІ 04

Источник: https://censor.net/ua/v3274999

Нагадаємо, у лютому минулого року народний депутат від партії «Слуга народу» Євген Брагар запропонував пенсіонерці продати породисту собаку і розплатитися за комунальні послуги.

Заява депутата спричинила хвилю критики та безліч мемів у соцмережах.

У травні стало відомо, що Міністерство юстиції на сайті системи електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ) продає за борги породистих собак.

Під час засідання 16 грудня того ж року нардеп від «Слуги народу» Євген Брагар листувався щодо розгону ФОПів, а 17 грудня переживав, що “Сергіївна” дізнається про те, що у ЗМІ з’явилося його листування з нею.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE