Politerno > Україна і світ > Милованов визнав, що виконав вказівку Офісу Президента щодо зняття мене з конкурсу, – Данилюк

Милованов визнав, що виконав вказівку Офісу Президента щодо зняття мене з конкурсу, – Данилюк

  • 31 Липня, 2021
  • 549 Переглядів
  • 0

Ексміністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що голова конкурсної комісії БЕБ Тимофій Милованов повністю залежить Офісу Президента.

Про це він написав у фейсбуці.

“Я не бачу сенсу обговорювати дії Милованова. Ця людина є повністю залежною без права на власну думку. В особистій розмові вчора Тимофій визнав, що виконав вказівку від Офісу Президента – зняти мене з конкурсу на посаду директора БЕБ у будь-який спосіб. А потім запропонував мені йти в Окружний адміністративний суд Києва під керівництвом Вовка. Саме той зашкварений суд, який досі не ліквідували тільки тому, що суддя Вовк, як і Милованов, погодився бути фунтом Офісу Президента”, – зазначив Данилюк.

Він упевнений, що “вся система влади зараз побудована на маріонетках”.

“Маріонетки очолюють конкурсні комісії, суди, органи державної влади. Керівництво країни пишається цим. І хоче, щоб директор Бюро економічної безпеки також був кишеньковим. А я не раз доводив, що не прогинаюся ні під кого.

Знявши мене з конкурсу на директора БЕБ під відверто ідіотським приводом мого американського диплому, Офіс Президента “дав у штангу”. Саме тому вчора на святкуванні мого Дня народження з’явився Милованов. Саме тому Офіс намагається через медіа представити це все як мій особистий конфлікт з Миловановим.

У мене немає і просто не може бути конфлікту з Миловановим. У мене є конфлікт із його господарями. Конфлікт із керівниками країни щодо суті їхньої політики.

Я вважаю, що зараз пояснення має давати Зеленський”, – підкреслив Данилюк.

За його словами, президент повинен пояснити про викрадення судді Чауса, про провал міжнародної політики, яка, зокрема, призвела до запуску “Північного потоку – 2”, про заяви радника Єрмака Арестовича про поворот на Схід, про саботаж конкурсу на главу САП і про втручання Єрмака в конкурс на посаду директора БЕБ.

Нагадаємо, екс-секретар РНБО Олександр Данилюк вдарив на святкуванні свого дня народження радника глави ОП Єрмака Тимофія Милованова.

Милованов, після бійки з колишнім секретарем Ради національної безпеки і оборони Олександром Данилюком, полетів у США з синцем під оком.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE