Politerno > Україна і світ > В СБУ кажуть, що допитали Чауса про викрадення і тепер він під захистом

В СБУ кажуть, що допитали Чауса про викрадення і тепер він під захистом

  • 31 Липня, 2021
  • 568 Переглядів
  • 0

В СБУ заявили, що гарантують безпеку виявленому вчора в селищі на Вінниччині колишньому судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколі Чаусу.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби СБУ в телеграмі.

“Слідчі СБУ отримали від Чауса дані, що свідчать про його викрадення, позбавлення волі і застосування до нього інших протизаконних дій. У зв’язку з відповідною заявою щодо пана Чауса вжито заходів для гарантування його безпеки”, – повідомили в спецслужбі.

Як заявили в СБУ, зараз Чаусу надається медична допомога, а також спецслужба контактує з його дружиною.

“Служба безпеки України вживає необхідних заходів для встановлення всіх обставин викрадення екссудді Чауса, позбавлення його волі і встановлення осіб, які це вчинили”, – додали в СБУ.

Нагадаємо, 30 липня стало відомо, що екссуддю Чауса, якого в квітні 2021 роки викрали невідомі, виявили у селі Мазурівка на Вінниччині.

Редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов. повідомив, що після затримання екссудді Миколи Чауса в селі Мазурівка Вінницькій області туди прибула група співробітників СБУ, яка буквально відбила його у поліцейських і вивезла в невідомому напрямку.

Згодом співробітників НАБУ помітили біля будівлі СБУ, вони нібито “штурмують” приміщення.

Спецпризначенці Національного антикорупційного бюро України заблокували будівлю Служби безпеки України на вул. Володимирській у Києві.

Захисників екссудді Миколи Чауса все ще не пускають до свого клієнта, правоохоронці досі не повідомили, у якому саме відомстві він перебуває. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE