Politerno > Україна і світ > Група співробітників СБУ відбила Чауса у поліції і вивезла у невідомому напрямку, – Бутусов

Група співробітників СБУ відбила Чауса у поліції і вивезла у невідомому напрямку, – Бутусов

  • 30 Липня, 2021
  • 516 Переглядів
  • 0

Після затримання екссудді Миколи Чауса в селі Мазурівка Вінницькій області туди прибула група співробітників СБУ, яка буквально відбила його у поліцейських і вивезла в невідомому напрямку.

Про це пише у фейсбуці головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

“Сьогодні в село Мазурівка Вінницької області до сільського старости з’явився суддя-втікач і корупціонер Микола Чаус, який перебуває в розшуку Національного антикорупційного бюро. Після повідомлення про виявлення Чауса він був затриманий нарядом поліції для доставки в суд, арешту та подальшої передачі слідчому органу – НАБУ. Однак після затримання в село прибула група співробітників СБУ Вінницької області, які буквально відбили Чауса у наряду Могилів-Подільського районного відділення поліції і вивезли Чауса в невідомому напрямку”, – повідомляє журналіст.

За даними Бутусова, детективи НАБУ звернулися в поліцію з вимогою затримати втікача екссуддю. І тепер у Вінницькій області розшукують співробітників СБУ, які викрали Чауса у поліції.

“За даними джерел Цензор.НЕТ, Чауса звільнили за планом, розробленим в Офісі Президента. Він утримувався на базі ГУР МО і погодився співпрацювати з Офісом Президента під гарантію передачі його справи в СБУ від НАБУ, уникнення кримінальної відповідальності за корупцію. Це означає, що СБУ пред’явить Чаусу обвинувачення за статтями про незаконний перетин держкордону або будь-якою іншою статтею, яка перебуває в підслідності СБУ. І після цього від Генпрокуратури зажадають передати справу Чауса в СБУ”, – підсумував Бутусов.

Нагадаємо, колишнього суддю Миколу Чауса, якого в квітні 2021 роки викрали невідомі, знайшли у селі на Вінниччині. У Національному бюро розслідувань закликали передати детективам підозрюваного екссуддю Миколу Чауса, якого виявили у селі на Вінниччині.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE