Politerno > Україна і світ > НАБУ намагається затримати Чауса, якого викрали працівники СБУ. ВІДЕО переслідування – ФОТО

НАБУ намагається затримати Чауса, якого викрали працівники СБУ. ВІДЕО переслідування – ФОТО

  • 30 Липня, 2021
  • 999 Переглядів
  • 0

Спецпризначенці Національного антикорупційного бюро України заблокували будівлю Служби безпеки України на вул. Володимирській у Києві.

Про це Цензор.НЕТ стало відомо від джерела в правоохоронних органах.

За даними джерела, співробітники НАБУ хочуть затримати Чауса, але їм заважають співробітники СБУ, в руках яких перебуває екссуддя-втікач.

Головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов пише, що співробітники СБУ не пропускають на свою територію представників НАБУ.

“Операція із захоплення Чауса здійснюється під командуванням спецпідрозділу “Альфа”. Рішення керівництва СБУ щодо захоплення Чауса прямо порушує статтю 368 Кримінального кодексу про негайну доставку до суду злочинця, щодо якого вже є судове рішення. Очевидно, СБУ вирішила незаконно перешкодити розслідуванню корупції Чауса, яке проводить НАБУ”, – зазначив Бутусов.

Також НАБУ опублікувало відео погоні своїх співробіників за автомобілями СБУ після викрадення Чауса на Вінничині.

30 липня стало відомо, що екссуддю Чауса, якого в квітні 2021 роки викрали невідомі, виявили у селі Мазурівка на Вінниччині.

Редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов. повідомив, що після затримання екссудді Миколи Чауса в селі Мазурівка Вінницькій області туди прибула група співробітників СБУ, яка буквально відбила його у поліцейських і вивезла в невідомому напрямку.

Згодом співробітників НАБУ помітили біля будівлі СБУ, вони нібито “штурмують” приміщення.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE