Politerno > Україна і світ > Після бійки з Данилюком Милованов з підбитим оком полетів у США

Після бійки з Данилюком Милованов з підбитим оком полетів у США

  • 31 Липня, 2021
  • 656 Переглядів
  • 0

Ексміністр економіки Тимофій Милованов, після бійки з колишнім секретарем Ради національної безпеки і оборони Олександром Данилюком, полетів у США.

Вранці після удару Данилюка око Милованова “було таким затікшим, що ледве відкривалося”, повідомили знайомі з чиновником джерела.

Сам він вже прокоментував подію у себе на сторінці в Facebook.

“Кандидат на посаду глави Бюро економічної безпеки запросив до себе на день народження голову конкурсної комісії з відбору. І вдарив його. Чому? Тому що кандидату не сподобалося рішення комісії про його відсторонення від конкурсу. Кандидат стверджує, що він реформатор, що на комісію чинили тиск, щоб його усунути. а насправді — тиск чинить сам реформатор. І тоді це не реформатор, а гопник”, — зазначив Милованов.

 

Тим часом екс-секретар РНБО Олександр Данилюк назвав радника глави ОП Єрмака Тимофія Милованова, якого вдарив на святкуванні свого дня народження, людиною без совісті і репутації.

“Я не буду давати ніяких коментарів, занадто багато уваги цій людині. Нехай він бігає розповідає, як він це бачить, мене це не цікавить. Людина без репутації і без совісті. Я навіть не хочу на нього ніяк реагувати”, – заявив Данилюк. На уточнення, що Тимофій Милованов повідомив, що поки не вирішив чи буде подавати в суд на Данилюка, той відповів наступне: “Мені абсолютно все одно”, – резюмував Данилюк.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE