Politerno > Україна і світ > Перед призначенням Милованова в Укроборонпром, “дочка” концерну замовила його КШЕ послугу за 1,7 млн

Перед призначенням Милованова в Укроборонпром, “дочка” концерну замовила його КШЕ послугу за 1,7 млн

  • 25 Травня, 2021
  • 665 Переглядів
  • 0

Минулого четверга, 20 травня, дочірнє підприємство “Спецтехноекспорт”, що входить до концерну “Укроборонпром”, уклало угоду з ТОВ “Київська школа економіки та менеджменту” про послуги з проведення ринкових досліджень вартістю 1,68 млн грн.

Про це повідомляють “Наші гроші” з посиланням на дані в системі “Prozorro”.

При цьому, жодних даних про предмет досліджень у звіті про закупівлю не оприлюднено, вказаний строк надання послуг – до 1 жовтня 2021 року.

За даними у системі “Prozorro”, аванс у розмірі 30% мають виплатити протягом 3 банківських днів після підписання договору, решту 70% вартості – протягом 5 банківських днів після надання послуг.

“Закупівлю провели без аукціону, бо “Спецтехноекспорт” не є замовником у розумінні закону “Про публічні закупівлі”, – зазначає видання.

Журналісти звертають увагу, що замовлення Київській школі економіки зробили за день до того, як президента КШЕ Тимофія Милованова президент України Володимир Зеленський указом від 21 травня увів до складу наглядової ради “Укроборонпрому”.

Засновником КШЕ є міжнародна громадська організація “Київський економічний інститут”, яку заснували Артем Поздняков, Валентин Зеленюк і бельгієць Том Купе.

Довідково: президент Володимир Зеленський указами №208 і №209 увів до складу Наглядової ради держконцерну “Укроборонпром” радника голови ОП Тимофія Милованова, колишнього члена наглядової ради банку “Січ” Олександра Носова і директора АТ “Геліос” Ростислава Шурму, а також виключив зі складу Володимира Горбуліна.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE