Politerno > Україна і світ > Після пресконференції Зеленського за “Схемами” почала стежити його охорона

Після пресконференції Зеленського за “Схемами” почала стежити його охорона

  • 25 Травня, 2021
  • 834 Переглядів
  • 0

Журналіст Михайло Ткач заявив, що після пресконференції президента Володимира Зеленського його охорона почала стеження за знімальною групою “Схем”.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

“Після пресконференції президента Зеленського спостерігаю посилену увагу до нашої знімальної групи з боку охорони президента або простими словами стеження”, – написав Ткач.

Журналіст припустив, що охорона президента отримала завдання контролювати місцезнаходження знімальної групи.

“Задача – контролювати наше місцезнаходження аби ми не зняли ще більше відповідей на питання: ким за два роки президентства став Зеленський – ворогом чи частиною олігархічної системи”, – пояснив Ткач.

“Шановне УДО (Управління державної охорони. – ред.), я сьогодні виглядаю ось так. Куртка синя. Кросівки білі. Не переплутайте. Машину ви знаєте. А керівник УДО на пресконференції президента в момент коли я ставив запитання його начальнику стосовно таємних зустрічей влади з олігархами виглядав ось так. Гарного вечора. Президент поїхав з ОП о 18:30”, – додав Ткач.

Нагадаємо, журналіст-розслідувач програми “Схеми” Михайло Ткач після прес-конференції Володимира Зеленського назвав його одним із “найбільш закритих українських президентів” для журналістів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE