Politerno > Україна і світ > Порошенкові вже труба? Ні в якому разі!

Порошенкові вже труба? Ні в якому разі!

  • 25 Травня, 2021
  • 708 Переглядів
  • 0

От перестаньте дошкуляти порохолюбів засвіченими переговорами і хіхіканням Віктора Медведчука! Ті, з них, хто готовий сприйняти незаперечне, все зрозуміли і мовчать в тряпочку. А ті, хто зараз кричить, ніби викриття від «Бігус-інфо» – медведчуківська брехня і монтаж ФСБ, ті давно все прекрасно знають. І про те, що їх вождь бреше як дихає. І про те, що він за тисячу гривень вдавиться. І про те, що вся його політична кар’єра служить виключно збагаченню і особистій владі.

Знають, але їх це влаштовує! Тому що вони – такі самі, тільки трохи менш кінчені і заповзятливі. І тому ПОП зверху, а вони його обслуговують. Але на його місці чинили б так само, як він. Міняли б свій заводик на російську трубу, при цьому публічно тавруючи агресора. Знищували б патріотів в узгоджених з агресором котлах, але розповідаючи, як створили армію з нуля. Принижувалися і підлабузнювалися б перед Путіним і будь-яким американським президентом, щоб бути корисним і виторгувати безпеку – свою і тому, чим встиг розжитися на посаді.

Не вірите, що ревні порохолюби такі самі, як їхній вождь? А проведіть уявний експеримент. Уявіть, що сталося чудо, і Петро Порошенко публічно зізнався, що так, був в частці і з Медведчуком, і з Ахметовим, і з Свинарчуком, і Фіалою, і з усіма іншими. І що саме з медведчуківських трубних грошей він платив і платить своїм пропагандистським клевретам.

Скільки видних «патріотів-порохолюбів» посипле голову попелом і виявить намір повернути ці криваві гроші, кинути їх в обличчя шахраю і зраднику? Уявили? А тепер помножте це число на три. Що, нуль ні на що помножити не можна? Ото ж бо й воно.

ПОП буде і далі вдавати з себе ображену невинність, щоб йому не пред’явили. Його клеврети будуть облизувати свого шефа, очищаючи від самого очевидного лайна. Його журналісти будуть нести світлий лик ПОПа в маси. А ці маси знову за Порошенка проголосують, не менш 15% в першому турі.

Тому і розрахунок у Володимира Зеленського інший. Плівки Медведчука засвічені не для того, щоб відкрити людям очі на те, ким є Петро Порошенко. А щоб отримати формальний привід не допустити його до виборів, якщо в ОП таки приймуть рішення грати в дострокові вибори і обнулити перші два роки президентства Зеленського.

ВОЗ вчиться. У цинічного Порошенка, в тому числі.

Олександр Кочетков



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE