Politerno > Україна і світ > Адвокатів досі не пускають до Чауса і навіть не кажуть, де він

Адвокатів досі не пускають до Чауса і навіть не кажуть, де він

  • 31 Липня, 2021
  • 537 Переглядів
  • 0

Захисників екссудді Миколи Чауса все ще не пускають до свого клієнта, правоохоронці досі не повідомили, у якому саме відомстві він перебуває. 

Про це повідомляє захисник Олександр Вишневий у коментарі УП.

Захисників до Чауса активно не допускають. Роблять усе аби виключити будь-які контакти з ним.

СБУ не підтвердило що Чаус у них. НАБУ влаштували ефектне кіно, але також не підтвердили, що затримали Чауса як і те, що вони його взагалі бачили”.

За словами адвоката, правоохоронці мають дані про захисників Чауса.

Вишневий наголошує, якщо СБУ чи НАБУ планують вчиняти з ним процесуальні дії, то зобов’язані повідомити залучених за договором захисників.

Адвокат припускає, що на Чауса впливатимуть, щоб той відмовився від залучених дружиною захисників: “Це може бути пов’язано з специфікою цієї справи”.

Нагадаємо, 30 липня стало відомо, що екссуддю Чауса, якого в квітні 2021 роки викрали невідомі, виявили у селі Мазурівка на Вінниччині.

Редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов. повідомив, що після затримання екссудді Миколи Чауса в селі Мазурівка Вінницькій області туди прибула група співробітників СБУ, яка буквально відбила його у поліцейських і вивезла в невідомому напрямку.

Згодом співробітників НАБУ помітили біля будівлі СБУ, вони нібито “штурмують” приміщення.

Спецпризначенці Національного антикорупційного бюро України заблокували будівлю Служби безпеки України на вул. Володимирській у Києві.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE