Politerno > Україна і світ > “Ви у Раді завдяки мені”: Зеленський сварився зі “слугами”, які виступили проти відставки Разумкова

“Ви у Раді завдяки мені”: Зеленський сварився зі “слугами”, які виступили проти відставки Разумкова

  • 3 Жовтня, 2021
  • 635 Переглядів
  • 0

Частина депутатів від “Слуги народу” в розмові з президентом в Трускавці заявили, що не голосуватимуть за відставку Разумкова, що викликало їх перепалку з Зеленським.

Про це розповідають джерела у фракції “Слуга народу”.

“Вчора на фракції склалося враження, що президент особисто ображений на Разумкова. Суть в тому, що вони пройшли всю кампанію разом, а тепер президент думає, що Разумков його “кинув” і почав свою самостійну політичну кар’єру. Зеленський чітко знає пул тих, хто не голосуватиме за відставку Разумкова. Наприклад, той же Діма Наталуха. Після того, як він публічно заявив про це, одразу ж поповзли чутки, що його зніматимуть з посади голови комітету, та ж історія і з Сергієм Бабаком. Також проти відставки Разумкова висловилися депутати Яковлєва та Мокан. У відповідь президент досить різко їм сказав – “в Раду ви потрапили завдяки мені, а не Разумкову”, – заявило джерело.

Також, за інформацією джерел, умовляти депутатів відправити у відставку Разумкова приїхав чи не весь Офіс президента.

“Президент взагалі знаходиться не в нашому порядку денному. Він думає, що ми команда і у нас все добре. Таку картинку йому малює Арахамія разом з Єрмаком. Депутатів просто не пускають на зустрічі до президента, вчора був мало не перший раз за цей рік, коли ми поспілкувалися з ним. І то він приїхав не послухати презентації депутатів і поговорити з нами, а умовити дати голоси за відставку Разумкова. І не тільки він приїхав умовляти, весь Офіс заявився, хіба що прибиральниці з ОП не приїхали. Шефір навіть приїхав, але видно, що він не в своїй тарілці. Його привезли типу показати “ми друзі” і все. Набагато цікавіше, що не приїхав Баканов, який теж не в захваті від рішення президента відправити у відставку Разумкова. Але керівництво намагається тримати марку: ми в курсі, у нього є важливі і невідкладні справи. Але насправді, він схоже сам собі влаштував ці важливі справи”, – говорить джерело.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський прибув до Трускавця, де проходить виїзне засідання фракції “Слуга народу”.

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія ініціював відставку голови Верховної Ради Дмитра Разумкова через “маленькі дрібниці, про які соромно говорити” та розходження у думках.

Фракція “Слуга народу” у ВР зібрала понад 150 підписів за відставку спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE