Politerno > Україна і світ > “Татаров – зашкварений чорт Януковича/Захарченка… “координує” правоохоронну систему від імені Зеленського”, – Шабунін

“Татаров – зашкварений чорт Януковича/Захарченка… “координує” правоохоронну систему від імені Зеленського”, – Шабунін

  • 3 Листопада, 2021
  • 458 Переглядів
  • 0

Служба безпеки ігнорує розслідування справи про хабар заступника голови ОП з ​​питань правоохоронних органів Олега Татарова.

Про це пише на своїй сторінці у соцмережі голова правління громадської організації “Центр протидії корупції” Віталій Шабунін.

​​“НАБУ/САП скерували в суд справу Микитася про крадіжку 81,6 млн грн на житлі нацгвардійців. Саме з цієї справи Банкова видерла епізод з хабарем від Татарова і віддала його в СБУ. Там, як ви розумієте, епізод і згниває.

НАБУ/САП/ВАКС ще до вироку стягнули з Микитася заставу в 30 млн грн і віджали 50 млн грн коменсації збитків.

СБУ ж віджало Татарова хіба на пендель Баканову.

Це хороший приклад, чому СБУ взагалі не займається слідством. Ніяким. В принципі.

І поки СБУ жує соплі, ми мусимо блокувати спроби Татарова завести КГБшника в КСУ чи зірвати конкурс на керівника САП.

Весь цей треш відбувається тільки тому, що Офіс Президента, наплювавши на закон і здоровий глузд, врятував Татарова від тюрми.

І які двічі не вставати нагадаю, що Татаров – зашкварений чорт Януковича/Захарченка. На відео він, наприклад, бреше про подію на Кріпосному провулку, коли беркута напали на автомайданівців.

За версією ж Татарова, це автомайданівці “переслідували 4 автобуси беркуту” та “намагалися завдати їм тілесних ушкоджень”.

І брехав він тоді не просто так, а щоб легітимізувати звіряче побиття, тортури, знищення автомобілів протестувальників у ході спецоперації, яку планували і в якій брали участь “правоохоронці” разом із тітушками.

Побитих протестувальників у той час затримали, більше кинули під варту, інкримінувавши масові заворушення.

Те, що Татаров тоді брехав, уже встановлено вироками суду.

Це я до того, щоб ви пам’ятали, який чорт “координує” правоохоронну систему від імені Зеленського”, – написав він.

.

Нагадаємо, на дні народження скандального заступника голови Офісу президента Олега Татарова були присутні більше десяти топ-посадовців силових відомств – зокрема ті, що були пов’язані з розслідуванням справи проти нього.

15 вересня ДБР затримало на хабарі колишнього члена Громадської ради Міноборони, експомічника нардепки від “Слуги народу” Ірини Верещук Андрія Шатиліна та високопосадовця Міноборони Сергія Собана, який має зв’язки з Микитасем і Татаровим.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE