Politerno > Україна і світ > “Кадр Коломойського озвучив наратив з Банкової?”. “Слуга народу” закликав до переговорів з бойовиками. ВІДЕО

“Кадр Коломойського озвучив наратив з Банкової?”. “Слуга народу” закликав до переговорів з бойовиками. ВІДЕО

  • 17 Листопада, 2021
  • 610 Переглядів
  • 0
Сергій Демченко

Нардеп з фракції “Слуга народу” Сергій Демченко виступив за прямі переговори щодо Донбасу з підконтрольними Кремлю бойовиками.

Відповідну заяву він зробив у ефірі каналу НАШ.

У студії обговорювали вирішення конфлікту на Донеччині. Демченко вважає, що треба розмовляти з людьми, “які на місці є владою у дужках чи без – фактичною владою”.

На думку Демченка, на переговорах також має бути присутнім президент країни-окупанта Росії Володимир Путін, оскільки “від нього безпосередньо залежить вирішення конфлікту”.

Депутат також говорив, що виступає “за мир через домовленості будь з ким, але ні про що завгодно”. За його словами, на переговорах не можна поступитися територією, громадянами та державністю.

Крім того, він вважає правильним, що в. о. канцлера Німеччини Ангела Меркель обговорила питання мігрантів біля кордонів ЄС із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. На думку Демченка, Лукашенко “уособлює владу реальну, фактичну”.

“Слугу народу” Деченка відносять до неформальної групи Коломойського у фракції “Слуга народу” – навіть Вікіпедія про це вказує.

“Буде публічне побиття камінням від колег по фракції, чи все ж кадр Коломойського озвучив наратив з Банкової? Знову вивчають настрої?”, – пише наш Телеграм-канал:



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE