Politerno > Україна і світ > РФ продовжує нарощувати військову силу біля кордону з Украною – CNN

РФ продовжує нарощувати військову силу біля кордону з Украною – CNN

  • 17 Грудня, 2021
  • 569 Переглядів
  • 0

Джерело CNN у розвідувальних органах США заявляє, що Росія продовжує нарощувати кількість військовослужбовців біля кордонів з Україною.

Про це повідомляє американське медіа CNN.

Джерело американських журналістів у розвідці США підтвердило, що Росія не припинила нарощення військ на кордонах.

Російське командування продовжує розміщувати додаткові підрозділи в безпосередній близькості до українських кордонів. На супутникових знімках у розпорядженні CNN, впродовж останніх днів російська військова техніка розміщувалася менш, ніж за 50 км від лінії українського кордону.

За даними видання, Росія зупиняє та змінює графік комерційних авіа та залізничних рейсів у цій області задля перевезень військової техніки та особового складу. Журналісти заявляють, що високопосадовцям України та США відомо про ці факти.

Нагадаємо, МЗС РФ оприлюднило проєкт договору про так звані “гарантії безпеки”, які Москва передала Вашингтону і вимагає від НАТО.

За даними Міноборони, станом на початок листопада поблизу кордонів України і на тимчасово окупованих територіях перебувало близько 90 тисяч військових РФ. Українські війська готові до можливої ескалації конфлікту з боку Росії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE