Politerno > Україна і світ > Підозри у справі про загибель Полякова ще нікому не оголошувались

Підозри у справі про загибель Полякова ще нікому не оголошувались

  • 20 Грудня, 2021
  • 678 Переглядів
  • 0

У справі щодо загибелі нардепа Антона Полякова наразі триває досудове розслідування, підозри поки що нікому не оголошувались.

“Підозри будь-кому не оголошувалось, поки що йде розслідування. Ми плануємо залучати до розслідування міжнародних експертів для допомоги, зокрема і в експертизах телефонів”, – повідомив начальник поліції Києва Іван Вигівський в інтерв’ю РБК-Україна.

Він уточнив, що наразі у цій справі триває досудове розслідування, і версій щодо цієї події у правоохоронців залишається дві – “самостійне або ж примусове потрапляння наркотичної речовини в організм”.

“На даний момент проводиться близько 20 експертиз, деякі вже готові. Ми встановили все коло осіб, з ким у нього було спілкування, чітко розклали хронологію останнього дня життя депутата. Встановили і проводимо слідчі дії з усіма причетними особами, свідками”, – сказав Вигівський.

За словами начальника столичної поліції, правоохоронці у цій справі проводять дуже багато технічних заходів.

Вигівський також нагадав, що раніше правоохоронці проводили зустріч із членами парламентської ТСК з питань розслідування смерті Полякова, під час якої були опрацьовані “певні напрямки”.

“Що стосується телефону Полякова, то після завершення слідства ми все розкажемо, зараз це може нашкодити слідству”, – поінформував правоохоронець.

Говорячи про громадянина Руслана Джамбулатова, який знаходився з Поляковим напередодні його загибелі, Вигівський зазначив, що Джамбулатов наразі не затриманий і з ним проводяться слідчі дії.

За інформацією очільника поліції Києва, Джамбулатов має статус свідка у справі.

Як заявив нардеп Артем Дмитрук, смерть народного депутата Антона Полякова була вбивством, але розслідування намагаються зам’яти ті, хто можливо, до цього причетний.

Народні депутати утворили Тимчасову слідчу комісію з питань розслідування смерті-вбивства народного депутата Антона Полякова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE