Politerno > Україна і світ > Зеленський і Єрмак таки зірвали призначення керівника САП, – Шабунін

Зеленський і Єрмак таки зірвали призначення керівника САП, – Шабунін

  • 21 Грудня, 2021
  • 723 Переглядів
  • 0

Члени комісії з відбору керівника САП, яких контролює Банкова, відмовилися затвердити ними ж проставлені та особисто оголошені бали.

Про це пише у телеграмі голова правління громадської організації “Центр протидії корупції” Віталій Шабунін.

“Зроблено це в показовий, підкреслено бєспрєдєльний, спосіб. Щоб в наших Західних союзників не залишилося сумнівів, що Зеленський і Єрмак плюнули їм в лице”, – вважає Шабунін.

 

Він наголосив, що п’ять із шести членів комісії від парламенту не дали голоси за фінальне рішення. Це голова комісії Коваль (За Майбутнє), Романюк (Довіра), Бусол (За Майбутнє), Соболь (від Слуг Народу) та Гуджал (ОПЗЖ).

“Зрештою Коваль зачитала проєкт рішення комісії, за яким переміг детектив НАБУ Клименко, який доганяв Татарова. Однак контрольовані Зеленським/Єрмаком члени комісії не дали голоси за формальне рішення, після якого країна отримала б керівника САП, конкурс на якого триває уже понад рік”, – зазначив Шабунін.

На його думку, навіть якщо члени комісії зберуться завтра – це нічого не змінить.

“Клименко є переможцем конкурсу і це означає, що Банкова збирається зірвати конкурс. Рішення ОАСК напередодні точно не випадкове і писалося на Банковій”, – додав Шабунін.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE