Politerno > Україна і світ > Зеленський призначив главою Харківщини “товариша по чарці” Трухіна, а його “зама” – в.о. глави Полтавщини

Зеленський призначив главою Харківщини “товариша по чарці” Трухіна, а його “зама” – в.о. глави Полтавщини

  • 24 Грудня, 2021
  • 804 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський призначив Олега Синєгубова керівником Харківської ОДА, а його заступника Дмитра Луніна виконувачем обов’язків голови Полтавської облдержадміністрації.

Тексти відповідних указів розміщені на сайті Глави держави.

Указами №№673,676 /2021, які оприлюднені на сайті глави держави у п’ятницю ввечері Олег Синєгубов звільнений з посади Полтавської ОДА і призначений керівником Харківської ОДА.

Зеленський сказав, що Синєгубов на Полтавщині “зміг налагодити ефективну роботу в облдержадміністрації та досягти чималих результатів у регіоні, зокрема закінчити й запустити об’єкти-довгобуди, успішно пройти всі хвилі пандемії коронавірусу та забезпечити один з найкращих показників вакцинації в країні”.

Указом №675 Олександр Скакун звільнений з посади тимчасово виконуючого обов’язки Харківської ОДА.

Указом №674/2021 першого заступника Синєгубова Дмитра Луніна призначено виконуючим обов’язки Полтавської ОДА.

“Тимчасово покласти виконання обов’язків голови Полтавської обласної державної адміністрації на Луніна Дмитра Сергійовича”, – йдеться в указі.

Луніна було призначено першим заступником голови Полтавської ОДА у грудні 2019 року.

Синєгубов “засвітився” у ЗМІ, коли повідомлялося, що він міг вживати алкоголь разом із нардепом-“слугою” Олександром Трухіном 23 серпня, у день, коли той потрапив у ДТП, в якій постраждали 6 осіб.

Пізніше сам Синєгубов не сказав, чи вживав віскі з Трухіном, відповівши на запитання: “Я у минулому юрист, адвокат, я знаю, як це може бути сприйнято, зокрема. Тому нехай займається цим досудове розслідування”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE